Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ADHD - Hvordan skal vi forholde os til ADHD?
17. juni 2021
ADHD rammer omtrent 2-3% af den danske befolkning, men hvordan skal vi egentlig forholde sig til folk, der lever med ADHD? Hvorfor er det oftere drenge, der bliver diagnosticeret med ADHD? Og hvilke fordele kan der være ved at leve med ADHD?
Læs mere her...
Lungekræft - Hvorfor er denne form for kræft så dødelig?
7. juni 2021
Lungekræft er den kræftform, der hyppigst fører til død hos mænd. Faktisk er der omtrent 4000 nye tilfælde af lungekræft i befolkningen hvert år - og stort set ligeså mange dødsfald. Men hvorfor er lungekræft egentlig så farligt?
Læs mere her...
Alkohol og skrumpelever - Hvilke konsekvenser er der ved alkoholoverforbrug?
19. maj 2021
Vi ved nok godt alle sammen, at et overforbrug af alkoholen sjældent er en god ide. Men hvad er sammenhængen mellem alkohol og skrumpelever helt præcist? Og hvad skal du gøre, hvis du først får konstateret symptomer på skrumpelever?
Læs mere her...
COVID-19-senfølger - Hvad kan du forvente efter corona-smitte?
11. maj 2021
Heldigvis slipper langt de fleste danskere godt fra at have været smittet med COVID-19. Det er dog ikke alle, der er lige heldige. Nogle oplever efterfølgende bestemte senfølger, som blandt andet kan vise sig i form af træthed og manglen på smagssansen. Men hvor udbredt er det, og hvad kan du gøre, hvis du oplever senfølger?
Læs mere her...
Kræft og COVID-19 - Er kræftramte danskere mere udsatte end andre?
20. april 2021
Det er sjældent en god cocktail, når man mixer kræft med en anden sygdom eller infektion. Men hvad sker der egentlig, når man bliver smittet med COVID-10, mens man lider af kræft og er under behandling? Og er mennesker, der lider af kræft, virkelig mere udsatte end andre danskere?
Læs mere her...
Blærebetændelse - Hvordan undgår du urinvejsinfektioner?
7. april 2021
Det kan godt være, at det føles pinligt at snakke om blærebetændelse, men det er et tabu, vi bør gøre op med. For blærebetændelse er et langt større problem, end de fleste tror.
Læs mere her...
Borrelia - Hvordan forholder du dig til flåtbid?
7. april 2021
Hvis du snører dine vandresko på og tager dig en frisk gåtur gennem den frodige danske skov, kan du være uheldig at få nogle ubudne gæster med på vejen.
Læs mere her...


Siden er sidst opdateret: 17-06-2021 af Direktionssekretariatet.Tilgængelighedserklæring