Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

27. november: Det gode samspil

OUH Talks 27. november 2019

Det gode samspil - en evidensbaseret relation- og kommunikationstilgang, der sætter patienten først på H.C. Andersen Børne- og Ungehospital

H.C. Andersen Børne- og Ungehospital er i gang med at implementere en evidensbaseret relations- og kommunikationstilgang til børn og unge. Målet er at fremme børn og unges trivsel, udvikling og inddragelse i pleje og behandling på hospitalet.

Børnerådets Rapport fra 2017 viser, at mere end hvert femte barn, der har deltaget i undersøgelsen, oplever, at undersøgelser, prøvetagning eller medicinering sker mod deres vilje. Børn og unge har en oplevelse af, at personalet ofte bagatelliserer deres smerter og oplever desuden at kommunikationen primært foregår mellem forældre og sundhedspersonale.

Vi ved, at en tillidsfuld relation mellem barnet/den unge og den professionelle er helt afgørende for, om børn og unge tør, vil og kan mestre indgreb og procedurer.

H.C. Andersen Børne- og Ungehospital tror på, at en ressourceorienteret tilgang samt en bevidst anvendelse af en guidende samspilsmodel, vil bidrage til at realisere OUH's ambition om at sætte patienten først.


Tid: 27. november 2019 kl 8.15-8.45
Sted: Auditorium 1-2, Indgang 93
Live-streaming: https://youtu.be/oVn_uL8MAJk
(OBS: VIRKER KUN I GOOGLE CHROME)
Tilmelding: Tilmelding er ikke mere nødvendigt til OUH TALKS

Oplægsholdere: Mette Thelborg, sygeplejerske H7. Master i positiv psykologi
                          Anette Lund, udviklingssygeplejerske, cand., cur.

Live-streaming: Se oplægget live den 27. november kl. 8.15 (i Chrome):


Siden er sidst opdateret: 20-11-2019 af Direktionssekretariatet.Tilgængelighedserklæring